duminică, 29 mai 2011

PowerColor

Brandul PowerColor a fost infiintat in 1997 de catre TUL Corporation, ce are sediul in Taipei, Taiwan. PowerColor are birouri inclusiv in Taiwan, Olanda, si Statele Unite. Sucursala din Statele Unite se afla in Walnut, California si serveste pietele din nordul americii si america latina.

Produse

PowerColor este un producator autorizat de placi video ATI Radeon, dar produce, de asemenea, si placi video nVidia sub brandul Zogis. Majoritatea placilor video PowerColor sunt fabricate de catre Foxconn.


Placile video PowerColor ATI pornesc de la placi video accesibile adecvate pentru statii de lucru low-end, pana la placi video pentru jocuri high-end, astfel atacand o gama larga de piata.

Colaborarea de fabricatie a PowerColor cu Foxconn a oferit posibilitatea de a schimba specificatiile placilor video, permitandu-le sa anunte produse cu specificatii mai mari (overclockate implicit) decat ATI sau decat principalul sau concurent, Sapphire Technology.

Produsele PowerColor au primit review-uri pe scara larga si au castigat multe premii pe site-urile de hardware reviews.

Suport

PowerColor ofera o garantie de doi ani pentru produsele sale. Pentru a returna o placa video, utilizatorul trebuie sa intre pe site si sa inregistreze placa lor video. Procesul de returnare este disponibil doar pentru utilizatorii din America de Nord, clientul fiind raspunzator pentru transportul maritim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu