duminică, 29 mai 2011

PNY

PNY Technologies, Inc este un producator de carduri de memorie flash, flashdrive-uri USB , solid state drive-uri, module de upgrade de memorie, precum si placi grafice.

Avand sediul central in Parsippany, New Jersey, PNY are multiple locatii in America de Nord, Europa, Asia si America Latina.

Compania se adreseaza in mod special sectorului de jocuri 3D, produsele sale fiind disponibile la scara internationala. Produsele PNY sunt folosite de multi clienti din topul Fortune 500 OEM pentru aplicatii care variaza de la calculatoare high-end si echipamente pentru infrastructura de internet/telecomunicatii pana la calculatoare desktop, laptopuri si servere.


Istorie

PNY Electronics, Inc a inceput in Brooklyn, New York in 1985 ca o companie ce comercializa cipuri de memorie. Pentru a continua expansiunea sa de a fabrica produse de memorie si complementare, compania si-a schimbat numele in 1997 in PNY Technologies, Inc

Produse

PNY este o companie ce produce tehnologie pentru memorii si placi grafice si un producator de periferice pentru calculatoare.

Carduri de memorie flash
USB Flash Drive
Solid State Drives
Upgrade-uri de memorie
Placi video GeForce
Grafica profesionala Quadro
Quadro Plex
Tesla & HPC
Carduri de memorie SDHC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu